Afkickrit

Door het slechte weer hebben de rit moeten aflasten. Hopelijk hebben we meer geluk met de Winterlandrit!

Verslag Halloween ride out

Op dinsdagavond 31 oktober was het weer het griezelen geblazen!

Dank aan Jo en Fatima voor jullie gastvrijheid en voor alweer een prachtige Halloween avond!!

 

Verslag Jeneverkesrit

Prachteditie van de jaarlijkse jeneverkesrit!! Zo'n 30 tal vespisten hebben kunnen genieten van een heerlijk onspannende rit rond het zonnige Hasselt. Het borreltje bij Tom en Silvia was weer lekker (met dank aan Stefan en Agna voor de overschot van hun heerlijke limoncello!) en als kers op de taart mochten we afsluiten in de winterbar (of was het nu nog de zomerbar? :-) ) op Westpunt.

 

Verslag Appelen- en Perenrit

Eindelijk! Het weer zat dit weekend eens mee! En omdat de Badpakkenrit al letterlijk in het water gevallen was, kwamen Stefan en Agna met het idee om last minute nog een ritje te organiseren. Voor de gelegenheid werd de rit tot "Appelen- en Perenrit" gedoopt. En appelen en peren hebben we gezien tijdens de rit! We reden zelfs door een boomgaard!

Bedankt Stefan en Agna voor de toffe rit en natuurlijk de lekkere "home-made" limoncello!

Gelijk ze zeggen in Italië: "Chi "Vespa" mangia le mele!"

Verslag Braderierit

Zondag 1 oktober hebben we een fijne braderierit gereden met kleine opkomst van de moedigste vespisten. De spek en eitjes hebben gesmaakt en de sfeer zat er goed in! Bedankt broertjes Daniëls en hun vrouwtjes om iedere keer weer de armpjes met bordje in de lucht te steken.
Eric, Raf en Anita, jullie zijn bedankt voor de mooie rit over kleine baantjes!