Overslaan en naar de inhoud gaan

Lid worden

Lid worden van Squadra Veloce, de Vespa Club van Hasselt, is zeer eenvoudig.

Onze club is gestoeld op principes van ongedwongenheid, vriendschap, gelijkheid en vooral plezier, gebouwd rond de liefde voor de authentieke Vespa. Clubleden zijn bij voorkeur in bezit van een Vespa (2/4 takt, classic/modern), maar ook Lambretta, LML, APE of een andere classic scooter zijn welkom op onze clubactiviteiten.

Moderne scooters van andere merken kunnen helaas geen lid worden. Dit om onze eigenheid van een Vespa Club te kunnen behouden.

We houden niet van veel regeltjes, maar we hebben wel enkele tips en afspraken die we proberen na te leven. Zo gaat de club ervan uit dat je volledig in orde bent met alle wettelijke en reglementaire voorschriften.

Het lidgeld bedraagt 18 €. In ruil hiervoor kan je een jaar meerijden met door de club georganiseerde ride-outs binnen en buiten de landsgrenzen. Tevens ben je dan ook automatisch lid van de Vespa Club van België.

Ben je overtuigd om je aan te sluiten bij onze club, vul dan hier al je gegevens in en stort je lidgeld op dezelfde dag op het rekeningnummer BE47 0016 8061 0680 van VC Squadra Veloce Hasselt. Wij nemen hierna contact met je op.

Tot onderweg !

Naam
Adres